Tarieven voor verzenden binnen Nederland;

  • Behangsamples kosten € 2,50 per zending.
  • Alle overige producten kosten € 7,50 per zending.

Tarieven voor verzenden naar Belgie, Duitsland en Luxemburg;

  • Behangsamples kosten € 3,50 per zending.
  • Alle overige producten kosten €13,00 per zending.

Levering

Standaard duurt de productie maximaal zo’n 3 – 5 werkdagen, mits nadrukkelijk anders is aangegeven bij het betreffende product zelf. Elk product wordt op verzoek bij de drukker speciaal voor jou gedrukt. Wij werken dus niet met een vaste voorraad. Hierdoor zijn wij duurzaam doordat er geen producten worden opgslagen of weggegooid. Dit betekend wel dat elk product speciaal voor jou gemaakt wordt en niet zomaar retour genomen kan worden.

Vaak levert de drukker de producten overigens sneller dan dat in de webshop als levertijd staat. Toch moet je rekening houden met de levertijd. Ik heb liever dat het product er eerder is dan dat je erop zit te wachten.

Mocht het artikel of de artikelen onverhoopt toch niet binnen de verzendtermijn geleverd kunnen worden dan laat ik dat altijd aan je weten. Heb je de producten met spoed nodig? Neem dan contact met op, want wellicht is een snellere levering toch mogelijk. Echter kan dat niet altijd, maar we kunnen altijd kijken wat we kunnen doen.

Retouren

Ik werk in mijn webshop niet met voorraden. Elk besteld artikel wordt door mijn drukker speciaal voor jou gemaakt. Dit is duurzaam en milieuvriendelijk doordat er geen pand gehuurd hoeft te worden of er artikelen over zijn die vernietigd moeten worden. Dit betekend wel dat je de bestelde artikelen niet zomaar retour kan sturen. Ben je niet tevreden met het product, neem dan contact met me op dan kan ik kijken wat ik voor je kan doen.