Behang bestellen

Je kunt het behang per baan bestellen. Elke baan is 53 cm breed en 270 cm hoog. 

Voorbeeld:

Is de muur 250 cm breed en 240 cm hoog dan moet je 5 banen bestellen (250cm:53cm=4,7). Als de hoogte van het plafond niet meer is dan 270 cm past dat altijd. 

Wil je een ander formaat? Neem dan even contact met me op via info@derozeaardbei.nl! Dan kan ik kijken wat ik voor je kan doen!

Naast het bestellen van het behang kun je ook direct een aantal materialen bestellen die je nodig hebt en/of handig zijn bij het plakken van het behang. Zo hoef je niet meer naar een bouwmarkt! Wel zo handig!

Zo kun je een starter set, behanglijm, primer en een rakel met vilt bestellen.

Starter set

De set bestaat uit een metalenbak voor de lijm, een behangroller met houder om de lijm op de muur of het behang aan te brengen, een behangkwast om de hoekjes en randen goed in te kunnen smeren met lijm en ten slotte een rakel voor het gladstrijken van het behang.

Behanglijm

De behanglijm die je in deze webshop kunt kopen is van Perfax. Je moet de lijm zelf aanmaken met water. Met de verpakking van 200 gram kun je ongeveer 4 liter behanglijm maken. Je gebruikt ongeveer 1 liter behanglijm per 4m2 tot 7m2, afhankelijk van de ondergrond. 

Als je behanglijm bij je bestelling besteld zorg ik ervoor dat je de goede lijm erbij geleverd krijgt bij het type behang dat je besteld!

Primer

Heb je een zuigende ondergrond zoals gips, cement, beton, pleister-, stuc- en sauswerk. Dan raad ik aan de muur eerst met een primer in te smeren zodat het behang daarna beter hecht.

Rakel met vilt

Met deze rakel kun je het behang glad strijken en zorgen dat het goed strak op de wand zit. Daarbij komen er door het vilt geen beschadigingen op je behang! Ideaal!  

 

Twijfel je over welk behang soort je wilt bestellen of welk materiaal je nodig hebt? Je kunt bij materiaal en specificaties lezen welk behang het beste aansluit bij je wensen. Mocht je dan nog vragen hebben stuur dan gerust een mailtje dan zal ik je zo goed mogelijk voorzien van advies!