Hi!

 

Ik ben Margriet en ik zou mezelf omschrijven als een leergierige, zelfstandige, behulpzame, en creatieve vrouw. Ik ben niet goed in niks doen, ik kan vrij direct zijn, maar kijk in nieuw gezelschap wel eerst even de kat uit de boom, ik vind heel veel leuk maar weet vooral wat ik niet leuk vind, hou bijvoorbeeld niet van het huishouden doen maar ik hou wel van mijn man René en onze 2 dochters Lieke (4 jaar) en Marit (2 jaar) en onze zoon Bas (1 jaar).

 

Ik hou van vrijheid, doen wat ik leuk vind en waar ik energie van krijg of waar anderen ook blij van worden of mee geholpen zijn. Die energie krijg ik onder andere van leuke dingen doen samen met mijn gezin, familie, vrienden of gewoon alleen. Lekker eten, spelletjes spelen, een serie kijken, puzzelen, wandelen, shoppen en creatief bezig zijn.

 

Het laatste was een beetje op een laag pitje komen te staan. Ik deed nog weinig tot niks meer met mijn creativiteit en miste dat eigenlijk best wel. Voorheen schilderde ik regelmatig, maar dat kwam er de laatste jaren niet meer van. Toen ik thuis kwam te zitten van mijn werk en we bezig waren met een van de kinderkamers kon ik niet het behang vinden wat ik zocht.  En daarbij was er niet een ander leuk item met dezelfde print. Ik hou er namelijk van als een print of kleur terugkomt in de ruimte. Ik had toen alle tijd van de wereld en ben begonnen met een cursus om zelf figuren en illustraties te kunnen maken.

 

Het kriebelde al langer om ooit wat voor mezelf te beginnen, al had ik nooit precies een idee wat dat dan zou moeten zijn. Tot dit moment, het bleef in m’n hoofd zitten en uiteindelijk toch de stoute schoenen aangedaan en de knoop doorgehakt om mijn eigen webshop te starten! Nu kon ik precies gaan aanbieden wat ik zelf miste. Namelijk ook meer items met dezelfde print. Dus in deze webshop vind je naast dat leuke behangetje ook een poster, kussen of muurcirkel met dezelfde print.

 

De naam “De Roze Aardbei” is ontstaan doordat het behang wat ik wilde voor mijn dochters kamer iets met roze aardbeien moest zijn. Uiteindelijk zijn het geen roze aardbeien geworden maar roze en blauwe peren… Overigens is die print (uiteraard) te vinden in de webshop!

 

Hoe leuk dat ik nu anderen ook blij kan maken met hetgeen ik ontwerp! Ik ben er trots op! En ik hoop dat jullie veel plezier van de producten zullen beleven!

 

Liefs,

 

Margriet